Love your body, free your mind

Love your body, free your mind
Hét programma dat jou weer in contact brengt met je lichaam.
Danny begeleidt vrouwen naar een gezond en prettig lichaamsbeeld.
Doe je mee?

“Help! Ik wil zo graag van mijn eetbuien af, maar het lukt me niet..”

“Ik wil zo graag blij zijn met mijn lichaam! Ik ben klaar met al die diëten..”


Ik wil me geen zorgen meer maken over hoe ik eruit zie.
Ik wil mezelf geen restricties meer opleggen.
Ik wil niet meer balen als ik in de spiegel kijk.
Ik wil zo graag gewoon van mezelf houden zoals ik nu ben, maar ik weet simpelweg niet hoe ik dat moet doen.
Hoe krijg ik het voor elkaar om gewoon blij te zijn met mezelf?
Waarom is dat toch zo moeilijk?
Ik wil gewoon lekker in mijn vel zitten en niet meer elke seconde bezig zijn met hoe ik eruit zie en wat anderen van mij vinden.

Het is zo fijn en redelijk makkelijk om zonder eetbuien door het leven te gaan.Het gaat erom dat je gelooft in jezelf. Het gaat erom dat jij jezelf een leven in vrijheid gunt. Het gaat erom dat jij stap voor stap wil werken aan een mooier leven voor jezelf. Dat je weer lekker in je vel zit. Dat je weer zelfvertrouwen krijgt. En uit liefde voor jezelf gaat zorgen voor jezelf en je lichaam, van binnenuit.


Goed zorgen voor je lichaam gaat moeiteloos.
Je hebt bijna geen trek meer in voeding die slecht is voor je lichaam.
Je zult als vanzelf beter voor je lichaam zorgen.
Zonder erbij na te denken!


~ DannyNiemand maakt zich zorgen om jouw relatie met jouw lichaam. Maar ik wel, lief he? Waarom?

 • Omdat ik weet hoe het is om je schuldig te voelen bij elke calorie die je teveel eet;
 • Omdat ik weet hoe het is om te huilen voor de spiegel als je broek niet dicht gaat;
 • Omdat ik weet hoe mislukt je je kan voelen als je dieet weer eens niet lukt;
 • Omdat ik weet hoe het anders kan en hoe heerlijk het voelt als je gewoon mag genieten van jezelf en je daarbij ook nog eens fit en vitaal voelt;
 • Omdat ik verdrietig word bij het idee dat zoveel vrouwen zichzelf nog steeds elke dag kwellen met het idee dat ze niet goed genoeg zijn;
 • Omdat ik in je geloof en zeker weet dat ook jij zonder schuldgevoel en vol zelfvertrouwen kunt genieten van het leven.

Danny helpt vrouwen bij het verkrijgen van een gezond en fijn lichaamsbeeld. Bij het vergroten van de eigenwaarde.

Danny begeleidt vrouwen naar een leven vol zelfvertrouwen en energie.

We starten weer op 6 mei.
Ben jij erbij?

Het progamma is zeer goed in elkaar gezet. Met veel informatie en eventueel hulp als ik er niet uit kwam. De lessen van elke week hebben mij op meerdere fronten aan het denken gezet. Ik vond het een zeer fijn progamma. Ook de live avonden waren fijn. Danny spreekt rustig en vanuit eigen ervaring waardoor ik de dingen snel snapte. Ik ben er heel blij mee.Ik zie dat je zoveel meer uit je leven kan halen. Jij hebt zoveel meer potentie. Het is zo zonde dat je je laat tegenhouden door een laag zelfbeeld en door haatgevoelens jegens je lichaam.

Ik laat je zien hoe het ook anders kan. En je hoeft het niet alleen te doen. 8 weken lang zal ik je bijstaan en helpen waar nodig. Je zult deel uitmaken van een liefdevolle en veilige community met gelijkgestemde vrouwen. We will lift you up! Dit is zo waardevol. Stap voor stap gaan we dit doen. In jouw eigen tempo. En je zult zien dat je leven ineens nog zoveel leuker is!
“Het is mijn missie om vrouwen te laten zien hoe heerlijk het leven kan zijn door ze te leren hoe ze van binnenuit van zichzelf en van hun lichaam kunnen houden.”Door dit programma zul je weer echt kunnen genieten van het leven zonder je zorgen te maken over wat anderen van je denken en zonder de hele dag bezig te zijn met wat je wel of niet waard bent. Ik ga je leren dat je mooi bent, hoe dan ook.

Hóe doe je het? Ik ben normaal al géén snoeper, omdat ik van mezelf tóch niets mag, maar voel wel altijd ‘trek’ ook al geef ik er niet aan toe. Ik denk net ik ga een bakkie koffie zetten en merk dat ik niet eens aan trek in eten denk. 
Ik weet dat je gaat zeggen dat IK het zelf doe, maar daarmee doe je dan jezelf te kort. Bedankt voor de inzichten en blijf aub doorgaan met hoe je het doet, want het werkt. Snoeppot gevuld voor de rest van het gezin en er viel een snoepje naast, normaal zou ik die óf opeten óf met pijn in hart terugleggen, vandaag zat hij terug in de pot zónder dat ik er bij nadacht. XxHoe ziet het programma er precies uit?

Wekelijks komt er een module vrij. In week 5 is er een breakweek waarin je kunt bijkomen en eventueel lessen kunt inhalen of herhalen. Er zijn dus in totaal 7 modules.

Je hebt je leven lang toegang tot alle modules INCLUSIEF alle updates die gedurende de volgende edities zullen plaatsvinden.

Elke week krijg je een mail met daarin de link en het wachtwoord naar de lespagina van die week. Op de lespagina vind je een podcast, een werkboek en meditaties. Elke week zal ik een Live Lesson geven in de exclusieve, besloten Facebook Groep waar je levenslang deel van uit zal maken als je meedoet met het programma. Je kunt dus blijven aansluiten bij de wekelijkse Live Lessons, als je die behoefte hebt.

Wat krijg je?

 • 7 waardevolle modules
 • 8 weken lang mijn persoonlijke begeleiding en aandacht
 • Wekelijkse Live Lessons
 • Lifetime access
 • Alle updates pak je mee
 • Je bent onderdeel van een waardevolle besloten community op Facebook
 • Je zult na het volgen van dit programma zien dat het leven heerlijk is!
 • Een GRATIS journal, krijg je thuisgestuurd.

Deze investering in mijzelf doe ik met liefde. Omdat ik weet dat ik het waard bent.

Ik heb je eerste meditatie gedaan!
Ik vond het heel fijn! Ik heb altijd moeite met een diepe ademhaling en het lukte me voor het eerst om het vol te houden!
Bij de visualisatie van het hart kwam mn angst om de hoek, – doodgaan. Ik ben er doorheen gegaan. En ik zag met je begeleiding voor me hoe mn hart fel ging schijnen en heel mn lijf met elke klop verlicht werd. Met mn ogen dicht voelde ik de tranen. De cellen die dansen, samerwerken – het innerlijk besef- ja kijk wat ze hebben gedaan! Ik ben gezond! 
Zooo fijn. Dit schrijvend voel ik weer kippenvel over heel mn lijf. 
Dank je wel!

Wat zo mooi is, ze inspireert niet alleen.  Zij vraagt ook naar jouw motivatie, waardoor je zelf ook inzicht krijgt hierin. Ze vertelt  ook over haar slechte dagen, waardoor je je niet alleen voelt hier in. 
Ze luistert echt naar je en antwoordt op eigen echte ervaringen.  
Als ze even niks hoort informeert ze bij je hoe het is en motiveert je weer. 

Danny is een fantastisch mens. Puur, eerlijk, motiverend en ze staat altijd klaar voor je. De meditaties die ze heeft ontwikkeld zijn authentiek en helpen mij met het verbeteren van mijn zelfbeeld, maar ze zijn prima te beluisteren voor andere dingen zoals meer rust in je leven krijgen of het beter luisteren naar je lichaam. Danny is echt een aanrader!

Elk stukje is echt, zowel goede als slechte dagen worden omschreven. Het is fijn om te lezen hoe realistisch, maar ook hoe positief zij schrijft. Ik ben met haar in contact gekomen door de wandelchallenge in oktober. Dit was niet alleen wandelen. Ze vroeg óók je motivatie te sturen. Door haar stukjes leer je dat je mindere dagen mag hebben en leer je dat je niet perfect hoeft te zijn, om toch van jezelf te kunnen houden. Ik hoop nog veel van haar motiverende stukjes te mogen lezen.

(Na betaling word je meteen doorgelinkt naar een pagina waar je je gegevens kunt achterlaten)