Werkwijze en prijzen

Waarom doe ik dit werk?

Als kind had ik veel last van mijn naam, als meisje met een jongensnaam ben je immers al snel het mikpunt van pestkoppen. Tegenwoordig ben ik heel blij met mijn naam: hij onderscheidt mij van anderen.

Behalve met mijn naam, was ik vroeger ook niet blij met mijn lichaam. Ik ben jong moeder geworden en er was niks meer over van mijn mooie strakke buik die alsmaar slapper en dikker leek te worden. Mijn borsten gingen hangen tot een punt dat ik bang was er op den duur over te gaan struikelen en ik was echt heel erg ongelukkig met mijn lichaam. En wat ik ook probeerde – en geloof me, ik heb werkelijk alles geprobeerd: crash diëten, normale diëten, sapkuren, intermittent fasting, hormonen dieet, me de blubber sporten – noem het maar op: niets hielp. Ik werd hierdoor nog onzekerder dan ik al was.

Tot ik er op een dag (na 18 jaar!) helemaal klaar mee was. Ik wilde mezelf niet meer associëren met een getal op de weegschaal. Ik wilde alleen nog maar blij zijn met mezelf. Ik ben mezelf de juiste vragen gaan stellen. Waarom ging ik eten? Wanneer ging ik eten? Wat gebeurde er dan met me? Hoe voelde ik me? Wat miste ik? Wat wilde ik echt? Ik ging inzien dat ik het de rest van mijn leven zou moeten doen met dit lichaam en dat ik er dus maar beter blij mee kon zijn. Dat ik er maar beter goed voor kon gaan zorgen. Dit ging natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Ik ontdekte dat mindfulness en meditatie me erg hielpen om de focus te houden. Ook dagelijks affirmaties en intenties uitspreken en opschrijven heeft me erg geholpen.

Ik zit inmiddels zo lekker in mijn vel dat ik ervan overtuigd ben dat ik jou daar ook mee kan helpen.  Ik ben bezig een fantastische methode te ontwikkelen die ik groepsgewijs ga aanbieden. In die groepen zal ik ook meer delen over mijn “waarom” en mijn eigen verhaal. Tot die tijd bied ik online 1-op-1 coaching aan. Het grote voordeel daarvan is dat het traject en de aandacht geheel persoonlijk is en aansluit op jouw doelen en wensen.

Hoe gaan we te werk?

Ik werk het liefst in een besloten (geheime) Facebook omgeving waarin we samen virtueel aanwezig zijn. Anderen kunnen dit niet zien. Ik begin met het toesturen van een vragenlijst naar aanleiding waarvan ik een persoonlijke videoboodschap voor jou opneem. In deze video vertel ik je mijn eigen ervaring met het onderwerp en hoe ik je ermee kan helpen. Ik geef je dan ook een opdracht mee voor die week. En dat doe ik elke week. We beginnen altijd met een stukje mindfulness, want ik geloof dat leven in het NU de basis is voor elke oplossing. Dus elke week neem ik ook voor jou een geleide meditatie op die je kunt doen en die je gaat helpen. Deze meditaties zijn niet zweverig, we blijven met twee voeten stevig op de grond staan, en voor iedereen toegankelijk. Ook als je nog nooit gemediteerd hebt. Verder hebben we de hele week intensief contact via de besloten (geheime) Facebook omgeving waarin wij beiden “aanwezig” zijn. Jij kan jouw vragen kwijt waarop ik zo snel mogelijk (maar altijd binnen 24 uur) zal reageren. De omgeving zal altijd open blijven voor jou om terug te kunnen kijken en lezen in jouw eigen online coach “dagboek”. We gaan samen werken aan jouw doelstellingen, jouw zorgen en beperkende gedachten onder de loep nemen en ik reik je tools aan waarmee jij aan de slag kunt, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. We gaan diep in op jouw vraag en het waarom van je probleem. Waar komt het vandaan?

Deze methode is uniek en ontzettend toegankelijk. Op elk moment kun je erbij, vanaf je pc, tablet of smart phone. Op die manier heb je je coach altijd op zak. Onder het kopje “waarom e-coaching” kun je lezen waarom ik voor deze manier van coachen gekozen heb.

Als je geen Facebook hebt en dat ook liever niet wil, kunnen we uiteraard ook werken via e-mail. Dan werken we op dezelfde manier, maar dan zonder de virtuele omgeving waarin we beiden “aanwezig” zijn.

Als je nog vragen hebt kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen via het contactformulier onder het kopje “contact”, via Facebook of Instagram messenger (zie rechtsboven op mijn Homepage hoe je me daar kunt vinden). Ik vind het belangrijk om altijd benaderbaar te zijn en sta daarom ook altijd open voor vragen. Ik zal zo snel mogelijk antwoorden.

Prijzen

Ik hou van duidelijkheid, dus kun je de prijzen die ik hanteer hieronder terugvinden. Onthou dat dit een investering is in jezelf. Als wij klaar zijn zul je zoveel geleerd hebben over jezelf! Je zal de tools hebben om weer vol zelfvertrouwen in het leven te staan en te blijven staan.

Prijs voor 1 week   1-op-1 online coaching  – € 119,-
Prijs voor 2 weken 1-op-1 online coaching  – € 199,-
Prijs voor 3 weken 1-op-1 online coaching  – € 269,-
Prijzen zijn inclusief btw.

Je mag me ook altijd vrijblijvend een bericht sturen via de contact pagina.