Wie ben ik?

Ik ben een gecertificeerd life coach. Dat betekent dat ik een opleiding heb gevolgd bij de Nationale Handelsacademie en een diploma heb gehaald. Ik heb trainingen en opleidingen gevolgd bij Gabby Bernstein en Michael Pilarczyk. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in lichaamsperceptie, dieetcultuur en zelfbeeld.

Ik ben dus een getrainde professional met 100% aandacht voor jou. Ik oordeel niet en benader al mijn clienten ondersteunend en positief. Ik begeleid je bij het vinden van een oplossing die voor jou werkt. Ik stel je vragen die je doen nadenken. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en in ons coachingstraject draait alles om jou. Ik werk met jou samen aan een oplossing. Wij zijn altijd gelijkwaardig. Ik ben betrouwbaar. Ik houd focus en geef structuur aan jouw traject. Ik zal jou altijd motiveren.

En behalve dat ik veel vertrouwen heb in mezelf en het helpen van anderen mijn absolute missie is in het leven, heb ik vooral veel levenservaring. En daar ben ik zo enorm dankbaar voor. Omdat ik weet hoe het is om in een diepe put te zitten, kan ik nu zo enorm genieten van het leven en de mensen om mij heen. Het is een beetje als wanneer je hele erge honger hebt gehad: dan zul je nooit meer eten weggooien. Ik zal elke dag dankbaar zijn dat ik zo’n fijn leven heb. En ik kan jou leren hoe je daar komt.

Ik werk vooral met de principes van mindfulness, daar begin ik bijna elk traject mee en ook mijn online programma’s zullen daarmee beginnen. Ik geloof namelijk dat elke uitdaging vervaagt op het moment dat we in het nu leven. Mijn hele leven veranderde nadat ik een cursus mindfulness had gedaan. Alles kwam in perspectief. Ik kon afstand nemen van mijn gedachten en ik ervoer een enorm gevoel van vrijheid en rust door alleen maar in het nu te leven. Het verbaasde me hoe simpel het was. En wat een verschil het voor me gemaakt heeft. Niet meteen, het moest bij mij even landen. Maar inmiddels is het een manier van leven voor me geworden. Ik sta elke ochtend om 6 uur op om te mediteren. Na het mediteren pak ik mijn free writing schrift en ga schrijven wat er in me opkomt. Dan pak ik mijn journal en noteer ik wat mijn intentie is voor de dag. Dat is voor mij een heerlijk begin van de dag. Op die manier is het makkelijker voor mij om de rest van de dag gefocust te blijven. Bij alles wat ik doe.

Mijn uitgebreide levensverhaal deel ik niet hier, dat bewaar ik voor mijn clienten. Omdat ik oprecht geloof dat ik ze daarmee van dienst kan zijn. Ik wil wel graag vertellen waarin ik gespecialiseerd ben:
– laag zelfbeeld
– ongezonde relatie met eten en eetbuien
– verkeerd lichaamsbeeld (en body checking)
– narcistisch misbruik
– weinig zelfvertrouwen

We hebben maar 1 lichaam, en daar moeten we echt heel goed voor zorgen. Het heeft me 18 jaar gekost om dit inzicht te krijgen. Ik kan jou helpen dat sneller voor elkaar te krijgen.

Als je meer over me wil weten, lees dan mijn blogs (abonneer je op mijn wekelijkse blog via de mail vanaf november 2018), of volg me op social media via facebook of instagram.